kuva kuva kuva kuva kuva kuvaHalpa-Hallin Xtreme Motion-mallisto on energinen ja vauhdikas kokonaisuus, josta hankit niin polkupyörät, pyöräilytarvikkeet, retkeilytarvikkeet kuin monet muut vapaa-ajantuotteet, jotka on suunniteltu aktiiviselle vapaa-ajanviettäjälle. Oma pyörämallistomme on räätälöity nimenomaan asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi.

Kesäiseen vapaa-aikaan löydät meiltä myös muun muassa potkulaudat ja trampoliinit sekä sisäliikuntaan jumppa- ja muut kuntoilutarvikkeet.

Laajasta kalastustarvikevalikoimasta löytyvät ottivälineet sekä sunnuntaikalastajalle että aktiiviselle harrastajalle. Teet löytöjä esimerkiksi Rapalan, Abu Garcian, Kuusamon, Shimanon ja Nils-Masterin brändituotteista. Uutuutena olemme päivittäneet valikoimiimme myös jigi-kalastukseen ajanmukaiset välineet, kuten Yhdysvalloissa valmistetut korkealaatuiset Relax-jigit .

Talviliikuntaan ostat Halpa-Hallista jatkuvasti kilpailukykyiseen hintaan suuren suosion saavuttaneet Karhun Optigrip-sukset, jotka tuovat harrastukseesi todellista hiihtämisen helppoutta. Suksien ohella löydät valikoimistamme monia muita edullisia ja turvallisia välineitä mukavaan talviseen reippailuun.
© 2014 KOKKOLAN HALPA-HALLI OY
(hakusana: Kokkolan Halpa-Halli Oy)