kuva kuva kuva kuva kuva kuvaHalpa-Hallin naisten pukeutumisen osastolta löydät ajankohtaisia käyttövaatteita ja käyttömuotia kaikenikäisille ja kaikenkokoisille naisille. Halpa-Hallin omien tuotemerkkien vaatteet on suunniteltu nimenomaan suomalaiselle vartalolle muodikkuutta unohtamatta.

Reach.-tuotemerkin asut on suunniteltu nuorille trenditietoisille naisille, joille pukeutuminen on uuden etsintää ja tapa toteuttaa itseään. Reachi.in valikoimissa näkyvät tuoreimmat muotivirtaukset ja ajan ilmiöt.

Delicate-mallisto on muodista kiinnostuneen naisen makuun. Se tarjoaa rentoa, ja huoletonta käyttömuotia ajankohtaisin yksityiskohdin.

MariaS on luotu klassiselle, tyylinsä löytäneelle naiselle. MariaS:n asut ovat mitoitukseltaan väljälinjaisia ja tyyli on huoliteltu ja selkeä.

Naisten pukeutumisen osaston ilme muuttuu jatkuvasti, koska trendien ja virtausten muutokset näkyvät nopeasti. Halpa-Hallin valikoimiin kuuluu useita kansainvälisesti tunnettuja brändejä, niin pukeutumisessa, ulkoilussa, sukissa kuin alus- ja yöasuissa.

Muistathan myös, että ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa Sinua mielellään eteen tulevissa kysymyksissä.

 


© KOKKOLAN HALPA-HALLI OY
(hakusana: Kokkolan Halpa-Halli Oy)