kuva kuva kuva kuva kuva kuvaKun vaatetamme suomalaista miestä, perusajatuksena on tarjota hänelle hyviä, laadukkaita vaatteita, jotka edustavat varmaa perusmuotia.

Miesten pukeutumisen valikoimista löytyy klassikkotuotteita, joita asiakkaat haluavat vuodesta toiseen. Tällaisia klassikkoja ovat esimerkiksi perusfarkut ja laadukkaat kauluspaidat ja neuleet.

Halpa-Hallin omien, trendien ja virtausten mukaan muuttuvien tuotemerkkien mallistot tarjoavat yksilöllisiä vaihtoehtoja miesten pukeutumiseen. Mallistot ovat helppoja, selkeitä ja ajankohtaisia.

j.s.t. on tarkoitettu nuorelle trendikkäälle miehelle, jolle pukeutuminen on tärkeää. j.s.t.-asuissa näkyvät tuoreimmat muotivirtaukset ja ajan ilmiöt.

PULSE edustaa miesten rentoa ja huoletonta käyttömuotia ajankohtaisin yksityiskohdin.  Calistoneen puolestaan pukeutuu klassisen tyylikäs mies, jolle hyvä istuvuus ja laadukkaat materiaalit ovat tärkeitä. Calistonen mitoitus ulottuu normaalista väljään.

Miesten valikoimista löydät Halpa-Hallin omien tuotemerkkien lisäksi tunnettujen kansainvälisten brändien tuotteita esimerkiksi ulkoilussa, sukissa, alusasuissa ja yöasuissa.

 

 


© KOKKOLAN HALPA-HALLI OY
(hakusana: Kokkolan Halpa-Halli Oy)