kuva kuva kuva kuva kuva kuvaMilloin Halpa-Hallin kuvaston elintarviketarjoukset ovat voimassa?

Jos kuvasto on jaettu keskiviikkona-torstaina, silloin kuvaston elintarviketarjoukset ovat voimassa ko. loppuviikon eli lauantaihin asti. Kuvastossa on aina elintarviketarjousten voimassaoloajat.

Kuinka menettelen, jos ostamani tuote on rikkoutunut tai viallinen?

Jos tuote on rikkoutunut tai viallinen, ota yhteys siihen myymälään, mistä ostit tuotteen. Ota mukaasi myös kassakuitti ja mahdollinen takuutodistus. Myymälässä voit sopia tarkemmin toimenpiteistä.

Miten voin tarkistaa, onko haluamaani tuotetta saatavilla?

Pääsääntöisesti Halpa-Halli-ketjun myymälöissä on samat valikoimat, mutta on myös joitain poikkeuksia. Jos haluat tarkistaa saatavuuden etukäteen, ota yhteys siihen myymälään, missä aiot asioida. Myymälän yhteystiedot löydät internetsivuiltamme.

Onko ostamaani tuotteeseen olemassa lisävarusteita tai varaosia?

Voit tarkistaa asian ottamalla yhteyden lähimpään myymäläämme. Siellä henkilökunta selvittää asian kanssasi ja ohjaa Sinut tarvittaessa eteenpäin.

Kuinka menettelen, jos haluan pyytää Halpa-Hallilta sponsorointia tai tuki-ilmoittelua esimerkiksi edustamalleni yhdistykselle?

Internetsivuiltamme kohdasta "Sponsorointi" löydät tarkat ohjeet sekä tarvittavat liitepohjat hakemuksellesi. Kaikki sponsorointiin ja tuki-ilmoitteluun liittyvä asiointi tapahtuu sähköisesti.


© KOKKOLAN HALPA-HALLI OY
(hakusana: Kokkolan Halpa-Halli Oy)