kuva kuva kuva kuva kuva kuvaHalpa-Halli huomioi liiketoiminnassaan monin eri tavoin ympäristöön vaikuttavia tekijöitä.

Muun muassa kylmälaitteissa, myymälöiden valaistuksessa ja mainosvaloissa hyödynnämme uutta teknologiaa. Mainosvaloissa ja myymälöissä käytettävä led-tekniikka on tästä yksi esimerkki.

Alalle on tyypillistä, että pakkausjätettä kertyy runsaasti. Pakkausjätteen keräämisessä ja jälkikäsittelyssä olemme olleet edelläkävijöitä. Joka myymälässä puhdas pahvi ja energiajae paalataan omiksi paaleikseen. Paalit kuljetetaan Kokkolaan, mistä ne menevät keskitetysti yhteistyökumppaneille jatkokäsittelyyn.

Halpa-Hallin viikkokuvasto on myös osoitus siitä, miten asiantuntevalla tuotekehittelyllä voidaan luoda ratkaisuja, jotka huomioivat ympäristönäkökohdat entistä paremmin. Tuotekehittelyn lopputulos on päällystämättömälle paperille painettu erittäin ympäristöystävällinen kuvasto, jonka laatu on kuluttajan näkökulmasta yhtä korkea kuin päällystetylle paperille tehtynä.

Logistiikassakin etsimme ympäristöä säästäviä yhtenäisiä ratkaisuja. Kun tuomme tuotteita maailmalta, käytämme maantiekuljetusten sijasta mahdollisimman paljon merikuljetuksia, kuten suoraa Antwerpen-Kokkola-yhteyttämme.

 

 


© KOKKOLAN HALPA-HALLI OY
(hakusana: Kokkolan Halpa-Halli Oy)