kuva kuva kuva kuva kuva kuvaSuomalaiset perheet ovat oppineet tuntemaan Halpa-Hallin luotettavana, laadukkaana ja edullisena lasten vaatettajana, joka huomioi erilaiset sesongit. Lastenosastolta löydät hyviä perustuotteita kaikkeen lasten pukeutumiseen.

Vauvojen mallistoista alkaen Halpa-Halli tarjoaa omaleimaisia tuotteita, joissa on hyvä hinta-laatusuhde. Tutta, Beavers ja Lassie ovat esimerkkejä laajalti tunnetuista lastenvaatebrändeistä. Niiden lisäksi Halpa-Halli on suunnitellut eri-ikäisille lapsille omat, selkeät tuotemerkkinsä.

Halpa-Hallin Lovely Bear-mallisto tuo ratkaisut vauvojen ja juuri kävelemään opettelevien vaippapeppujen pukeutumiseen. Lovely Bear-tuotteet ovat mitoitukseltaan 50-86 cm.

Play Zone on leikki-ikäisten värikylläinen ja reipashenkinen tuotemerkki tytöille ja pojille. Mitoitus 92-122 cm. Youngest puolestaan tarjoaa trendikästä pukeutumista kouluikäisille tytöille ja pojille. Mitoitus 122-170 cm.

Lasten pukeutumisen osastolla asioiminen on helppoa, koska erilliset tyttöjen ja poikien maailmat sekä omat tuotemerkit opastavat Sinut oikeiden tuotteiden äärelle.

 

 


© KOKKOLAN HALPA-HALLI OY
(hakusana: Kokkolan Halpa-Halli Oy)