kuva kuva kuva kuva kuva kuvaKodintekstiilit

Kodin sisustamiseen Halpa-Halli tarjoaa paljon edullisia ja laadukkaita vaihtoehtoja kahden oman tuotemerkin laajoista valikoimista.

Perusväritykseltään rauhalliselta ja lämminhenkiseltä Kotini-tuotemerkiltä löydät kodin jokapäiväisiin tarpeisiin lakanat, aluslakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet.

Halpa-Hallin Onni-tuoteperhe puolestaan tarjoaa energisyyttä, värikkyyttä sekä trendien mukaan vaihtuvia valikoimia esimerkiksi päiväpeitoissa, verhoissa ja keittiötekstiileissä. Kuoseissa on käytetty runsaasti erilaisia kuvioita palloista raitoihin ja ruutuihin.

Olitpa hankkimassa verhoja, pyyhkeitä, torkkupeitteitä tai villalankoja ja ompelutarvikkeita, Finlayson ja Novita ovat esimerkkejä laadukkaista ja tunnetuista kotimaisista tuotemerkeistämme. Kodintekstiilien arvostetut brändituotteet Halpa-Halli myy jatkuvasti erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Koska Halpa-Hallin kodintekstiiliosasto tarjoaa ratkaisut kodin kaikkiin tiloihin, meiltä löydät myös saunatarvikkeet pefleteistä ja laudeliinoista alkaen.

Sisustustarvikkeet

Halpa-Hallin laajoista ja jatkuvasti vaihtuvista valikoimista saat myös erilaisia sisustustarvikkeita erittäin edulliseen hintaan. Jo pienellä rahalla voit tehdä hankintoja, joilla luot kotiisi uutta ilmettä ja lisäät viihtyisyyttä.

Seinille löydät mielenkiintoisia vaihtoehtoja esimerkiksi koko ajan uudistuvista tauluvalikoimistamme. Suosikkikuviasi varten meillä on runsaasti erilaisia kehyksiä ja yhtenäisiä kehyssarjoja erikokoisille kuville. Sisustuskorit, peilit ja matot ovat samoin näppäriä ratkaisuja kodin sisustustarpeisiin.

Sävy sävyyn väritetyt ja kausien mukaan vaihtuvat kynttilät, mansetit ja servetit ovat asiakkaidemme kestosuosikkeja, niin myös ympäri vuoden uusiutuvat erilaiset lyhdyt. Kynttilävalikoimamme käsittävät tunnettujen laatumerkkien kuten Havin, Kynttilä-Tuotteen ja Dunin tuotteita.

Sisustustarvikkeiden valikoimamme on kokonaisuudessaan erittäin monipuolinen ja kattava. Sen ansiosta Halpa-Hallista löytyvät ajan henkeen sopivat sisustustuotteet kaikenikäisille ja erilaisiin makuihin. Niin omaan kotiin vietäväksi kuin lahjaksi ystäville ja tuttaville.


© KOKKOLAN HALPA-HALLI OY
(hakusana: Kokkolan Halpa-Halli Oy)