kuva kuva kuva kuva kuva kuvaLeikki on lapsen työtä, ja leikkimällä lapsi kehittyy. Lelujen avulla vauva tai pieni lapsi esimerkiksi tutustuu muotoihin, ja samalla hänen motoriikkansa kehittyy. Sen takia on tärkeää, että jo pienestä vauvasta alkaen lapsella on käytössään turvalliset, laadukkaat ja leikkimiseen innostavat lelut.

Halpa-Hallin laajoista ja vaihtuvista leluvalikoimista löydät hauskat ja kiehtovat leikkivälineet tytöille ja pojille. Tarjolla on jatkuvasti kilpailukykyiseen hintaan sekä tunnettuja brändituotteita että itse maahantuomiamme leluja.

LEGO-tuotteet, Baby Born-vauvanuket, Barbie- ja Bratz-nuket, Carrera-autoradat, Ponsse-metsäkoneet ja Bontempi-soittimet ovat vain muutamia esimerkkejä tunnettujen tuotemerkkien tuotteistamme.

Myös talven ja kesän ulkoleikkeihin löydät lelut Halpa-Hallista. Stiga-rattikelkat ja Hot-Toys -pulkat antavat lapsille huimat kyydit talvesta toiseen. Kesän leikkeihin iloa ja riemua tuovat esimerkiksi Plasto-potkumopot sekä erikokoiset uima-altaat ja vesilelut.


© KOKKOLAN HALPA-HALLI OY
(hakusana: Kokkolan Halpa-Halli Oy)