kuva kuva kuva kuva kuva kuvaKokkolan Halpa-Halli Oy:n missio on tuottaa asiakkailleen vähällä rahalla paljon tavaraa. Yhtiön visiona on olla edelläkävijä niin tuote- kuin markkinointisektorilla.

Strategiaamme kuuluu tuottaa asiakkaillemme laajojen tavaravalikoimien palveluita mahdollisimman kustannustehokkaalla tavalla laadukasta tinkimättä.

Vahvaa, keskusjohtoista ketjutoimintamallia hyödyntäen, Kokkolan Halpa-Halli Oy pyrkii myymään tuotevalikoimansa tuotteista 80-90 prosenttia edullisemmin kuin kilpailijansa. Sen lisäksi tavoitteena on löytää valikoimiin tuotteita, joilla Halpa-Halli erottautuu kilpailijoista.

Arvot ohjaavat käytännön ratkaisuja

Kannattavan liiketoiminnan ohella yhtiön arvoihin kuuluvat yhteiskuntavastuullisuus, perhekeskeisyys, rehellisyys, kristillisten arvojen kunnioittaminen sekä asiakkaiden, henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden arvostaminen.

Arvot ohjaavat päätöksiämme monin tavoin.

Myymälämme ovat kiinni sunnuntaisin, koska ihmisen on myös levättävä. Henkilökuntamme tietää varmuudella, että sunnuntaisin voi lisäksi viettää aikaa perheen kanssa. Työntekijöissämme on paljon esimerkiksi perheenäitejä, joille pysyvä sunnuntaivapaa on tärkeä asia.

Tyytyväisinä olemme voineet todeta, ettei myymälöiden pitäminen kiinni sunnuntaisin ole vaikuttanut negatiivisesti toimintaamme. Päinvastoin, olemme saaneet ratkaisustamme paljon positiivista palautetta.

Yhtiömme arvot näkyvät myös Halpa-Hallin tuotevalikoimissa. Tupakkatuotteilla ja alkoholilla on suuri merkitys päivittäistavarakaupan myynnille. Siitä huolimatta kyseiset tuotteet eivät kuulu valikoimiimme, koska niiden myyminen ei olisi arvojemme mukaista.


© KOKKOLAN HALPA-HALLI OY
(hakusana: Kokkolan Halpa-Halli Oy)