kuva kuva kuva kuva kuva kuvaKokkolan Halpa-Halli on ollut jo pitkään mukana tukemassa suomalaisten liikunnallista elämäntapaa ja hyvinvointia. Sen lisäksi olemme olleet kumppaneina paikallisissa kulttuurihankkeissa.

Pääasiassa keskitymme urheilusponsorointiin, ja esimerkiksi joukkuelajeissa haemme näkyvyyttä ylimpiä sarjatasoja edustavien seurojen välityksellä.

Liikunnalliseen elämäntapaan kannustamisen ohella näkyvyys on vain yksi tavoite, joka liittyy sponsorointiimme. Sen lisäksi toivomme, että mietitte jo ennen yhteydenottoa, millaista vastikkeellisuutta edustamanne taho voi tarjota Halpa-Hallille kaupallisen yhteistyön tai toiminnan muodossa.

Esittäkää sopimuskokonaisuuksista kaksi tai useampia vaihtoehtoja siten, että ne ovat myös rahalliselta arvoltaan eri suuruisia.

Sponsorointiin liittyvä asiointi, niin tiedustelut kuin hakemusten lähettäminen, tapahtuu sähköisesti. Käsittelemme hakemukset kerran kuukaudessa, ja myös vastaukset lähetämme sähköpostitse.

Tuki-ilmoittelu

Tuki-ilmoittelussa olemme mukana sellaisissa yhteyksissä, jotka ovat Halpa-Hallille paikallisia tapahtumia tai joissa järjestäjänä on paikallinen taho. Myös tuki-ilmoitteluun liittyen toivomme, että lähetätte meille erilaisia vaihtoehtoja.

Tuki-ilmoittelua koskeva asiointi tapahtuu kokonaan sähköisesti. Ohesta löydätte osoitteen, johon voitte toimittaa hakemuksen ja aineisto-ohjeet valmistettaville ilmoituksille.


* Yhteisö:
 

* Yhteyshenkilö:
 

* Puhelinnumero:
 

* Sähköpostiosoite:
 

* Lähiosoite:
 

* Postinumero:
 
* Postitoimipaikka:
 

Www-sivut:


* Haluan vastauksen hakemukseeni viimeistään:
mennessä.  

Sponsoroinnin kohde:

Millaista näkyvyyttä / muuta vastinetta Halpa-Halli saisi sponsoroinnista?


Liite (Pdf- tai Word-tiedosto):


© KOKKOLAN HALPA-HALLI OY
(hakusana: Kokkolan Halpa-Halli Oy)